02.09.2021

Åpningstider

Vi har økt åpningstiden med en time og holder nå åpent mellom kl 10-15. Det er ingen antallsbegrensninger, men det kan være maks 15 personer i hver garderobe. Så vær forberedt på at det kan oppstå ventetid for å få komme inn i garderoben dersom det er mange gjester samtidig.

Billetter

Du kan kjøpe billetter når du kommer til badet og betaling skjer på Vipps nr 126734

Barn (2-15 år) kr 40

Voksne kr 65

Honnør kr 45

Familiebillett (1 voksen, 2 barn) kr 125

Familiebillett (2 voksne, 2 barn) kr 180

Viktig informasjon

Vi ber alle våre gjester om å respektere regler for smittevern nøye, holde avstand og respektere reglene som gjelder. Dersom du er syk eller har symptomer på hoste/forkjølelse/luftveissykdommer må du holde deg hjemme. Badegjester som viser symptomer på sykdom, vil bli nektet adgang.

Avstandskravet (i øyeblikket 1 meter) skal overholdes både i garderober og i basseng. Vennligst følg badevaktenes anvisninger. 

Alle må ha med egen badehette. Det vil ikke være mulig å låne badehetter, svømmebriller eller annet personlig utstyr på grunn av smittevernregler. Kjøp av badehette vil være mulig ved ankomst, ta kontakt med badevakten som sjekker billetter.

Personer uten badehette vil bli bortvist fra bassenget, forhåndskjøpt billett refunderes ikke på bakgrunn av dette.

 

Følg @LordagsbadetSandbekken på Facebook for å holde deg oppdatert på åpningstider og nyheter.

Adresse Sandbekkhallen: Blystadvegen 12, 2006 Løvenstad.

Kontakt LRK