Velkommen til Lørdagsbadet 

Oppdatering pr 6.11.2020:

Lørdagsbadet stenges på ubestemt tid på grunn av smittesituasjonen i regionen. Vi ønsker alle våre badegjester tilbake når vi får anledning til å åpne bassenget igjen.

 

Fra lørdag 17.oktober er igjen barn og voksne velkommen til folkebad I Sandbekkhallen i Rælingen kommune.  

Av smittevernmessige hensyn så vil opplegget være endret fra tidligere, og vi ber alle våre gjester om å lese retningslinjene nøye, holde avstand og respektere reglene som gjelder. Dersom du er syk eller har symptomer på hoste/forkjølelse/luftveissykdommer må du holde deg hjemme. Badegjester som viser symptomer på sykdom, vil bli nektet adgang.  

Viktig informasjon 

Avstandskravet (i øyeblikket 1 meter) skal overholdes både i garderober og i basseng. Vennligst følg badevaktenes anvisninger. I Sandbekken bad vil det bli skiltet sirkelsvømming for å gjøre det enklere å holde avstand og ber om at dette respekteres.  

Alle må ha med egen badehette. Det vil ikke være mulig å låne badehetter, svømmebriller eller annet personlig utstyr på grunn av smittevernregler. Kjøp av badehette vil være mulig ved ankomst, ta kontakt med badevakten som sjekker billetter.  

Personer uten badehette vil bli bortvist fra bassenget, forhåndskjøpt billett refunderes ikke på bakgrunn av dette. 

Billetter 

Det blir kun forhåndssalg av billetter på nett gjennom e-billett.no (søk på Rælingen) og det legges ut et begrenset antall per pulje. Du må altså kjøpe billetten din før du kommer til Lørdagsbadet.  

Det er kun to billettkategorier (damegarderobe og herregarderobe) og det gis ikke grupperabatter. Prisen er satt av Rælingen kommune til kr 45 per billett (+kr 5 i forbindlingsgebyr til ebillett, totalt kr 50 per billett) .  

Det er foreløpig ikke mulig å benytte eller kjøpe klippekort. Ta kontakt med kommunen dersom du ønsker å løse inn ditt klippekort i enkeltbilletter på epost: kultur@ralingen.kommune.no  

Åpningstider 

Publikum vil slippes inn i puljer og det selges maksimalt 10 billetter per kjønn, per pulje. Møt opp til riktig tid for billettkontroll før innslipp, vent utenfor svømmehallen og hold god avstand til andre. Badevaktene vil følge puljene til garderobene. Vi har satt av 15 minutter i garderoben før/etter bad og trenger du mer tid, så må du gå tidligere fra bassenget.  

Grunnen til at vi må følge oppsatt tidsskjema er for å sikre nok tid til rengjøring før og etter puljene, og ber om forståelse for at vi må overholde kommunens smittevernregler. 

 

Tidsskjema Pulje 1 

Oppmøte for billettkontroll:kl 10.00 

Innslipp til garderobe: kl 10.15 

Forlate basseng senest:kl 11.40 

Forlate garderobe senest:kl 11.55 

 

Tidsskjema Pulje 2 

Oppmøte for billettkontroll: kl 12.00 

Innslipp til garderobe: kl 12.15 

Forlate basseng senest:kl 13.40 

Forlate garderobe senest:kl 13.55 

 

Følg @LordagsbadetSandbekken på Facebook for å holde deg oppdatert på åpningstider og nyheter.  

Adresse Sandbekkhallen: Blystadvegen 12, 2006 Løvenstad.