Velkommen til Lørdagsbadet!

Vi holder åpent folkebad  i Sandbekkhallen i Rælingen kommune. Fra 7.februar 2022 går vi i tråd med retningslinjene fra Rælingen kommune over til tilnærmet ordinær drift for billettsalg, priser og åpningstider.

Regelen om en meters avstand til alle som ikke er i samme husstand eller tilsvarende nære, gjelder imidlertid fortsatt. Det betyr at det fortsatt er begrenset hvor mange som bør være i garderobene samtidig, så besøkende må ta høyde for at det kan bli noe ventetid for å slippe inn ved stor pågang

 

Vi ber alle våre gjester om å respektere regler for smittevern nøye, holde avstand og respektere reglene som gjelder. 

Dersom du er syk eller har symptomer på hoste/forkjølelse/luftveissykdommer må du holde deg hjemme. Badegjester som viser symptomer på sykdom, vil bli nektet adgang.

Viktig informasjon

Avstandskravet (i øyeblikket 1 meter) skal overholdes både i garderober og i basseng. Vennligst følg badevaktenes anvisninger. 

Alle må ha med egen badehette. Det vil ikke være mulig å låne badehetter, svømmebriller eller annet personlig utstyr på grunn av smittevernregler. Kjøp av badehette vil være mulig ved ankomst, ta kontakt med badevakten som sjekker billetter.

Personer uten badehette vil bli bortvist fra bassenget, forhåndskjøpt billett refunderes ikke på bakgrunn av dette.

Billetter

Du kan kjøpe billetter når du kommer til badet og betaling skjer på Vipps nr 126734

Billettpriser:

Voksne kr 65

Barn (2-15 år) kr 40

Honnør kr 45

Familiebillett (1 voksen, 2 barn) kr 125

Familiebillett (2 voksne, 2 barn) kr 180

 

Åpningstider

Vi har økt åpningstiden med en time og holder nå åpent mellom kl 10-15. Det er ingen antallsbegrensninger, men det kan være maks 10 personer i hver garderobe samtidig. Så vær forberedt på at det kan oppstå ventetid for å få komme inn i garderoben der som det er mange gjester samtidig. 

 

Parkering

Vi minner om at det er parkering forbudt i skolegården og hvis du parkerer der mens du bader så kan du få bot fra kommunen. Bruk de oppmerkede plassene på lærerparkeringen ved Sandbekken ungdomsskole eller parkeringsplassene ved Løvenstadbanen.

 

Følg @LordagsbadetSandbekken på Facebook for å holde deg oppdatert på åpningstider og nyheter.

Adresse Sandbekkhallen: Blystadvegen 12, 2006 Løvenstad.