20.august 1967 ble Lørenskog Rælingen Kappsvømmeklubb etablert. De første årene drev vi først og fremst som en kappsvømmingsklubb, men drøye 50 år senere lærer vi årlig mange hundre barn å svømme, holder svømmekurs for voksne, lærer bort livredning i vann, har en aktiv vannpologruppe med rundt 30 aktive spillere og en aktiv gruppe med Master-svømmere.  

Gjennom vår historie har vi foredlet frem mange dyktige konkurransesvømmere som har prestert meget godt både på nasjonalt og internasjonalt nivå. Vi er opptatt av et godt miljø, og at både små og store skal trives i klubben. Vårt motto er samhold gir styrke, noe vi ikke bare tror på, men også lever etter.  Mottoet gjennomsyrer alt vi gjør i klubben, fra aktive svømmere, dyktige trenere og engasjerte dugnadsforeldre. 

LRK er i dag 850 medlemmer med 100 aktive svømmere. Klubben er i vekst, har en veldig god utvikling på konkurransepartiene. I 2019 hadde vi svømmere med i både Norgesmesterskap og Ungdomsmesterskap. I tillegg LÅMØ (Landsdels årsklassemønstring) og ÅM (Årsklassemønstring) som er regionale og nasjonale konkurranser på ulike alderstrinn. I 2020 har det av naturlige årsaker vært arrangert få mesterskap, men under langbaneNM i 2021 hadde vi 6 kvalifiserte utøvere som hentet hjem både klubbrekorder, landslagskrav og medaljer.

 

Følg oss på Facebook 

Vi er selvfølgelig på Facebook og vi vil gjerne at du følger oss der. 

Er du medlem i klubben så bør du bli medlem av vår interne Facebook-side “LRK intern”. Søk oss opp på Facebook og be om å bli medlem, så vil du få tilgang når administrator har fått forespørselen. 

Er du bare interessert i klubben så lik og følg gjerne vår offisielle Facebook-side  https://www.facebook.com/LRK.no/

Vi vil gjerne også at alle våre medlemmer følger vår offisielle side.