Vi har lært barn og voksne å svømme i 55 år, og hvert år har vi mange hundre barn og vokse på kurs hos våre dyktige instruktører. Vi har kurs på ulike nivåer og kursene går over 9 uker. Nye kurs starter opp vanligvis 3-4 ganger i året, litt avhengig av etterspørsel, vanligvis i januar/februar, april, august/september, november. Følg med på vår Facebookside eller sjekk Tryggivann.no

 

Hvilke kurs finnes?

Våre kurs følger Norges Svømmeskole sitt kursopplegg med 9 ulike nivåer: Vanntilvenning, Hval, Skilpadde, Pingvin, Selunge, Sel, Sjøløve, Delfin og Hai. Når barnet har fullført og bestått Hai-kurs vil det være mulighet for å kunne prøvesvømme for et av våre rekruttparti i LRK. Her kan du lese mer om de ulike KURSNIVÅENE

Vi kan også tilby para-kurs for barn og ungdomer samt PT-timer. Er du intressert i dette kan du ta kontakt på kurs@lrk.no.

Hva koster det?

Hvert av kursene har 9 ganger a 40 minutter, 1 gang i uken. Kursene koster kr. 1764,- pluss kr 200,- i medlemskontingent. Kontingenten betales kun en gang i året. Betaling skjer via nett når du melder på kurs på TRYGGIVANN.NO  Pris inkluderer badehette for deltakere på vannmerket/hvalkurs.

PT-timer varer i 45min og koster 699,- på hverdager og 799,- i helger.

 
Når kan barna begynne på kurs? 

Barn kan begynne på Hvalkurs fra de er 4-5 år. Vi tilbyr også «Vanntilvenning» hvor barn kan begynne fra de er 4 år og hvor foreldrene kan være med i vannet dersom de ønsker.

For å bli trygg i vann og få en god utvikling i svømmeopplæringen, er det viktig å begynne på riktig nivå. Nye kursdeltakere bør begynne på nivået “Hval” selv om de har vært mye i vann tidligere. Dersom du er usikker på hvilket kurs som kan passe for ditt barn, så kan du prøve vår nivåvelger

Barn som har deltatt på våre svømmekurs tidligere vil få en anbefaling fra instruktørene på kurset om hvilket nivå de bør delta på i en ny kursrunde. Hvis man på eget initiativ velger å hoppe over nivåer i svømmeopplæringen og instruktørene mener det er til barnets beste å flytte til et annet nivå, vil barnet bare få tilbud om å flytte til passende nivå dersom det er ledige plasser.

 

Kan foreldrene være med?

Foreldrene er velkommen i svømmehallen for å se på barnet sitt første og siste kurskveld, for alle nivåer fra Hval til Hai. Foreldre skal ikke være sammen med barnet i vannet under svømmekurset og oppfordres til å vente utenfor svømmehallen eller i garderoben under kurstimen, dersom dette går greit for barnet. På kurset "Vanntilvenning» kan foreldrene kan være med i vannet dersom de ønsker det.

  

Har dere kurs for voksne?

Ja det har vi. Les mer om våre voksenkurs her. Påmelding til voksenkurs skjer også på Tryggivann.no

 

Påmeldingen til svømmekurs skjer via Tryggivann.no er bindende og innbetalt kursavgift vil ikke bli refundert uten at helsemessige årsaker er grunnen til frafallet.

Dersom du ikke finner en ledig kursplass eller en dag som passer, er det fint hvis dere kontakter oss på kurs@lrk.no.