18.04.2018

Lørenskog og Rælingen kappsvømmingsklubb er glade for å nettopp ha signert en langsiktig kontrakt med Michael Ross Hemminghyth.

Michael Ross Hemminghyth

Michael Ross Hemminghyth har bakgrunn fra flere forskjellige idretter og tidligere vært svømmer og trener for A, B og C partiet i SK Speed i 18 år. Videre har han hatt flere sentrale roller som både Hovedtrener, Elitetrener og Ungdomsutvikler i OI de siste 5 årene. Han har evnet å ta svømmerne han har hatt ansvar for til et nytt nivå. De siste årene har han hentet fram flere junior landslagssvømmere, og vi har stor tro på at Michael med sin dyktighet og engasjement skal klare å gi LRK et nytt sportslig løft. 

Som trener er Michael svært engasjert, og arbeider også veldig målrettet. Han tenker nytt, og evner ved gode kommunikasjonsferdigheter å skape et driv og en entusiasme hos svømmerne sine. Vi gleder oss til et godt og langvarig samarbeid med ham til beste for hele klubben og dens aktive svømmere.

 

Kontakt LRK