Det er flere måter du kan støtte din favorittklubb LRK.

 

Bli støttemedlem i LRK

Er du støttemedlem i LRK så har du muligheten til å være med å påvirke i klubben. Medlemskapet gir deg stemmerett under årsmøtet. Gå inn i butikken vår i Vipps (nr 126734 ) og velg støttemedlemskap.  Det koster kr 150,-. Det er også veldig fint om du kan sende en mail med ditt navn til dagligleder@lrk.no med beskjed om at du har kjøpt støttemedlemskap. Dette for å sikre at du blir med på medlemslistene i tilfeller det er litt treghet i systemet.

 

Gi Grasrotandelenen din til LRK når du spiller

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller en mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til, og som LRK-supporter kan du støtte LRK med syv prosent av din spillerinnsats.

 

Organisasjon: LØRENSKOG RÆLINGEN KAPPSVØMMINGSKLUBB

Organisasjonsnummer: 984657552

 

Registrer bankkortnummeret ditt og gi LRK Spond cashback

Spond Cashback er en rask og enkel måte å få inn penger til LRK og svømmepartiet du er medlem av på vegne av svømmeren. Når du handler hos en av samarbeidspartnerne til Spond så får svømmepartiet ditt en prosentandel av kjøpesummen. Alle pengene LRK samler inn går til for eksempel å kjøpe nytt utstyr, finansiere turer. Alt du trenger å gjøre er å legge inn bankkontonummer i Spond.