Alle våre svømmekurs i LRK har elektronisk påmelding gjennom nettsiden til Norges Svømmeskole: www.tryggivann.no

For å kunne melde barnet ditt på kurs, eller deg selv, må du registrere en bruker på tryggivann.no. Når brukerkontoen er opprettet vil du motta en mail med en bekreftelseskode.

Etter at du har mottatt bekreftelse på mail klikker du på linken 'Aktiver ny konto' på www.tryggivann.no. Tast inn ditt brukernavn og din aktiveringskode for å aktivere. Deretter kan du logge på og melde på et av våre svømmekurs

Avmeldingsbetingelser

- Avmelding innen 24 timer fra påmelding er kostnadsfritt, forutsatt at avmelding mottas på kurs@lrk.no 

- Ved avmelding på e-post tidligere enn 7 dager før kursstart betales 50% av kurspris/treningsavgift

- Ved avmelding senere enn 7 dager før kursstart skal kursavgift/treningsavgift betales i sin helhet

Avmelding tas kun imot skriftlig på e-post til kurs@lrk.no

Det er ikke angrerett på kjøp av kurs eller trening i Trygg i Vann eller konkurransepartier, jfr. Angrerettloven om unntak som gjelder tjenester knyttet til fritidsaktiviteter som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom.

Stengt basseng

Hvis vi må avlyse kurs eller trening fordi bassenget blir stengt grunnet ytre forhold som LRK ikke kan påvirke. (Dette kan være forhold som, men ikke begrenset til: avføring eller oppkast i bassenget, strømbrudd, driftsproblemer, myndighetspålagt stenging av basseng eller lignende), kan vi ikke kompensere for dette hverken i form av penger eller ekstraordinære opplæringstimer.

Hvis kurs eller trening blir utsatt eller avlyst grunnet vedlikehold eller rehabilitering utover 1 kursuke, vil dette bli kompensert for som ekstra kurstimer, rabatt på senere kurs, nytt kurs eller man får refundert en andel av kursavgiften.