Når du begynner å svømme som rekrutt så er det viktigste badebukse/badedrakt, badehette, svømmebriller, svømmeføtter og drikkeflaske. Etter hvert som svømmerne kommer opp på høyere partier så kreves litt mer utstyr. Trenerne vil informere om hva som kreves av f.eks. pullboy, paddles, plate, strikk, etc.  

Som medlem i LRK får du fordeler ved kjøp av utstyr hos www.arenastore.no Bruk av kode "LRK" i handlekurven gir 20% rabatt.   

 

Klubbkolleksjon 

LRK har nylig inngått avtale med Arena om kjøp av klubbkolleksjon og denne vil bli snarlig presentert. 

Vi har også kjøpt inn egen trykkpresse slik at logo, navn og øvrig som skal trykkes på tøyet blir gjort av klubben selv og til en billigere penge enn tidligere.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om kolleksjon og bestillingsrutiner. 

 

Utstyr til salg fra LRK

Vi tilbyr noe svømmeutstyr til egne medlemmer til gunstige priser, eksempelvis badehetter, svømmebriller, snorkler, paddles, kickboard, meshnett. Viktig å presisere at vi ikke tilbyr noe utstyr som har størrelser. Vår materialforvalter Tom Erik Evensrud kan kontaktes via vår interne FB-gruppe eller så kan han ofte treffes på tribunen i Sandbekken på torsdager. 1-2 ganger i året blir det mulig å bestille LRK-badehetter med navn på, så følg med på vår interne FB-gruppe.