Lørenskog-Rælingen Kappsvømmingsklubb har i dag over 1.000 medlemmer med over 150 aktive svømmere, 30 aktive vannpolospillere og egen voksengruppe. Vi er store innen svømmeopplæring av barnehagebarn. I tillegg til «Trygg i vann - kursene», har vi barnehagesvømming, konkurransesvømming, masters, minipolo, vannpolo, nybegynner- og crawlkurs for voksne, samt kvinnekurs.

Vi ønsker å være en synlig samfunnsaktør og bidra til at alle i Lørenskog og Rælingen blir trygge svømmere. LRK ønsker å forebygge drukning og være en totalleverandør av svømming i våre to kommuner, med nesten 70 000 innbyggere.

Vi vil levere svømmeglede for alle, og vi vil utvikle utøvere fra grunnleggende ferdigheter til mestring på et internasjonalt nivå. Enhver svømmer, er en livredder. Vil du være med å støtte oss i dette arbeidet?

 

 

Hva kan din bedrift forvente av oss?

• Bedriften din blir synliggjort på våre hjemmesider, Spond og Facebook-sider. Alle nye svømmevenner presenteres via våre kanaler.

• LRK arrangerer årlig; LÅMØ kvalikk og rekruttstevne for svømmere og har vannpolo cup. Høsten 2024 skal vi for andre år på rad arrangere et parastevne og i 2025 skal vi arrangere LÅMØ, hvor det meste blir i vår nye storstue på Fjellhamar Arena. Våre svømmevenner får sette opp bedriftsbanner og logo i programheftet og i hall under våre stevner.

• Svømmevenner blir presentert sammen våre sponsorer på digitale skjermer i Fjellhamar Arena.

• Logo på alt markedsmateriell LRK benytter, merket "LRK Svømmevenner " med logo/ firmanavn.

• LRK ønsker å se hvordan man sammen med svømmevenner kan lage gode synergier sammen utøverne og deres foresatte. Vi er derfor mottakelige for å finne gode løsninger sammen dere, så det er bare å utfordre oss.

Klikk her for å registrere din bedrift, så blir du kontaktet snarlig om å bli "LRK Svømmevenn".

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med:

Ketil Øye – ketiloye@gmail.com - +47 900 71 634


Hva vil LRK forvente av dere som svømmevenn?

• LRK ønsker å inngå en mellomlang avtale hvor din bedrift bidrar med kr 10.000, - per år over tre år.