04.02.2019

LRK Rekrutt ble arrangert lørdag morgen og hadde over 100 deltakere med fra flere klubber rundt Oslo/Akershus området. Bassenget var allerede varmt og godt før innsvømming til LÅMØ kvalikken som gikk samme helg lørdagen og søndag. Daglig leder Per Ove Løkstad kan rapportere om noe færre deltagere i år fra i fjor. "Vi har vært beredt på dette da det er en ny stevne struktur i år som kan ha noe i skylden" forteller han. "Vi er likevel meget godt fornøyd med et godt arrangert og stevnet, og ser til at deltakelsen vil gå opp når stevnet flyter godt sportlig sett over tid" forteller han videre. 


Dugnads ånden var utrolig god fra foreldre, besteforeldre så vel som utøvere. Det hadde rett og slett ikke vært mulig å gjennomføre stevnet uten så mange vel villige mennesker som ønsker å vil klubben det aller beste.

Sportslig sett var dette et godt stevne for LRK. Vi fremstår som en "solid gjeng i vekst som har trent godt de siste månedene. Det har vært med mange utøvere som har tatt noen gode steg fremover. Det skal bli spennende å følge klubben videre framover. Takk til alle sammen!

 
 
 
Skrevet av Michael Ross H 

Kontakt LRK