01.02.2019

Vi har på nyåret gjort 2 nyansettelser i klubben igjennom Petter Bjerkli og Sara Bornø. Dette for å styrke ressursene på rekrutt partiene. Alle 3 rekrutt trenerne har meget god svømme faglig kompetanse, og de er flinke med barn i rekrutt alderen.

Det vil bli startet opp en ytterligere rekrutt gruppe i tillegg til de to eksisterende gruppene.
Gruppene vil hete Rekrutt S (som Sara skal trene), Rekrutt P (som Petter skal trene og Rekrutt J (som Jonathan skal trene). 

Det vil være 2 nivåer på rekrutt gruppene. Rekrutt S, Sara sin rekrutt gruppe skal ha fokus på å klargjøre rekruttene til konkurranse partiene (E-gruppen). 

Rekrutt P og Rekrutt J kommer til å ta inn barn fra kurs. 

Alle rekrutt treningene vil bli gjennomført hver for seg i hovedsak

 

Oppdatert info rundt nye rekrutt grupper: 

Trykk HER for gruppefordeling til rekrutt partiene

Trykk HER for treningtider til gruppene

Treningstider finner dere oppdatert på nettsiden til rekrutt partiene. 

  • Beklager noe sene beskjeder. Da noen av rekrutt trenerne er midt i eksamen så har det blitt noe venting. Vi etterstreber alltid god/tidsnok info flyt. 
  • Første dag for oppstart til disse partiene vil være førstkommende mandag 11.februar. Det blir ingen trening fredag 09.februar.
  • Det er godt mulig det ligger feil i dette utkastet, og at vi har plassert noen feil. Da kommer vi selvsagt til å løse dette. Vi er fleksible og håper dere er det også
  • Om det er noe feil, eller noe dere lurer på ift. gruppe fordelingen som er blitt gjort. Så kan dere snakke med gruppetrenerne på spond.

 

 

 

 

Kontakt LRK