04.03.2019

Til Orientering: 

  1. Låmø i år er utenbys, Det betyr at vi må overnatte 2 netter hjemmefra. Her har klubben booket og planlagt at utøverne skal bo samlet på scandic city. 
  2. Vi er mange unge utøverne med til LÅMØ. Vi er 12 stk bare i yngste klasse (11år). Og det byr på utfordringer i seg selv. Vi har derfor engasjert nok og riktige folk til å håndtere dette. Om det er noen utfordringer som skal taes høyde for. Allergier, eller andre ting som er naturlig å melde ifra om bør sendes til hovedtrener, Runar, eller Stefan Skymoen ASAP. 
  3. Vi er bevisste på at Scandic city ikke ligger i gåavstand unna hallen, spesielt for de yngste. Vi har derfor utformet et tidsskjema for når utøverne blir kjørt til og fra hallen. Klubben ønsker at reiselederne skal stå for dette. Da kan også utøverne komme seg til å fra hallen samlet.
  4. Tidsplan for kjøring kan dere finne når dere trykker HER
  5. Måltider. Frokost, lunsj og middag blir spist på hotellet, mens lunsj blir spist rett ved siden av hallen (gjelder kun for 8 stk). Alle måltider er organiserte og vi spiser samlet. Første måltid blir middag på fredag, det trengs derfor matpakke med på fredagen. Siste måltid blir lunsj på søndag. Vi regner med at foreldre kommer å ser på søndagen :)
  6. Utøverne trenger fri fra skolen fredagen. I Osloskolen så får man fri til å representere klubb i nasjonale mesterskap. Låmø er et nasjonalt mesterskap. Her må dere søke om fri selv. Men HER finner dere et skriv som kan leveres til skolen med underskrifter fra foreldre og hovedtrener evt. daglig leder. 
  7. Vi (trenerne, utøverne og lederne tilknyttet denne turen gjennom Runar) kjører samlet buss til Fredrikstad. Avreise fredag kl 1000 fra Kjenn Bad. Men hjemover blir det foreldre transport. Vi regner derfor med at det kjøres minst 2 biler nedover for å se på søndagen. Resten har vi tatt høyde for. 

Detaljert kjøreplan og tidskjema blir lagt ut forløpende. 

 

Kvalifiserte utøvere:

Emil Roli Sørensen (04)

Nicoline Tønder Keul (04)

Erik Magnus Evensrud (05)

Oliver Skymoen (06)

Knut Z Prestegarden (06)

Julie Letvik Sørensen (06)

Albertine Stene (07)

Karolina Krok (07)

Tobias Sund (07)

Serine Hammerstad (07)

Andrea Haslie Kristensen (08)

Eiril Strand (08)

Rikke Johansen (08)

Josefine Tønder Keul  (08)

Cathlyn Pham (08)

Sara Koshrownejad (08)

Charlotte Ann Ha Tran (08)

Vi-Na Tran (08)

Jeanette Ann Ha Tran (08)

Kajsa Z Prestegarden (08)

Karen Ulseth (08)

Filippa Sienna Karlsen (08)

Kontakt LRK