24.11.2019

LRK Rekruttstevne ble arrangert søndag 24.november og hadde ca. 50 rekruttsvømmere på startstreken. Mange av LRKs egne rekruttsvømmere var med, men vi hadde også gjester fra to andre svømmeklubber. Her fikk mange svømmere sitt første møte med et svømmestevne og fin erfaring med seg på veien. Mange fine prestasjoner på både 25m og 50m distanser, og til og med 2 tøffinger som gjennomførte 100 medley!

Det var god stemning i hallen og publikum var rause med applausen, men når mix-stafettene satte i gang steg temperaturen ytterligere flere hakk. Før pausen var det var det innmarsj og premieutdeling fra Tara og Oliver fra Elite og Eliterekrutt. I pausen var det både tid til lek i vannet og en tur i kiosken for litt påfyll av energi.

Tusen takk til alle svømmere, trenere og dugnadsfolk som har bidratt til god stemning og hyggelige opplevelser. Og en ekstra takk til våre gjester fra Triton Lillestrøm og Sørumstand IF. 

Kontakt LRK