05.02.2020

1-2. februar var Sandbekkhallen fylt med flere hundre approberte og rekruttsvømmere til årets store stevnehelg på hjemmebane hvor LÅMØ-kvalikken 2020 gikk av stabelen.   

De yngste var først i vannet på lørdag morgen og her var det både erfarne og nye rekrutter som fikk prøvd seg og samlet nye erfaringer i LRK Rekrutten. Mellom slagene kunne svømmerne slappe av i idrettshallen ved siden av og kjøpe seg god mat & drikke i kafeen.  

Senere på dagen var det duket for alle LÅMØ-øvelsene for de approberte svømmerne: 400m fri, 50/100m fly, 100/200m bryst, 100/200 rygg og 200m individuell medley, i tillegg til mange andre øvelser. Dette er en viktig konkurranseperiode for de som skal kvalifisere til LÅMØ, og det var full innsats og mange flotte personlige rekorder. Gratulerer til både svømmere og trenere! 

Tusen takk til alle våre gjester fra 23 andre svømmeklubber som bidro til så flott stemning i hallen.  

Og en tusen takk til hjemmepublikummet og alle små og store som hjalp til med vakter, matlaging, kiosksalg, rydding, baking, tidtaging og alt annet som skal til for å få gjennomført et slik arrangement!  

 

SamhoLd giR styrK

 

Kontakt LRK