03.05.2020

 

Dette er virkelig en kjærkommen gave som sikrer aktivitet for alle våre barn og unge i tiden fremover, sier daglig leder Per Ove Løkstad. Stengte svømmebassenger har ikke bare gjort det vanskelig for alle våre aktive utøvere, men det har også ført til avlyste svømmekurs, og vi har mistet en betydelig del av inntektene våre. Samtidig er det høye forventninger til oss når vi som smått er i gang med alternativ trening. Og i slike tider vi er inne i så er det godt å ha solide samarbeidspartnere.

Overraskelsen, og ikke minst gleden var stor når vår kontaktperson i banken ringte for å høre hvordan det sto til med oss, og det viste seg at banken ville gi oss en ekstraordinær gave på kr 150.000 for å hjelpe oss i gang etter Korona. Fra før har vi jo en samarbeidsavtale som sikrer oss et sponsorbeløp, og nå har vi altså fått en gave i tillegg. En kjempestor takk til SpareBank 1 Østlandet på Lørenskog og vår kontaktperson Henning Wold. Vi lover at disse pengene kommer godt med i en vanskelig tid og at de skal brukes til beste for hele klubben, avslutter Per Ove Løkstad.

 

Kontakt LRK