26.05.2020

 

Vi arrangerer svømmekurs for barn fra 2.juni til og med 25.juni! Kursene holdes i Marikollen bad i Rælingen. Dette er intensivkurs med to kurskvelder pr uke, tirsdager og torsdager. Tidspunktene varierer fra kl 1700-1955.

Kursene er på ulike nivåer, fra Hval til Hai. Er du usikker på hvilket nivå som passer for ditt barn kan du lese mer om kursene her Kursnivåer barn eller prøve kursvelgeren for å finne riktig kurs Nivåvelger Norges svømmeskole.

Det er begrenset med plasser grunnet strenge retningslinjer vi må følge på grunn av COVID19, så førstemann til mølla!

 

Påmelding skjer kun digitalt gjennom Tryggivann. Her vil du finne all informasjon om tidspunkter, nivåer og ledige plasser. 

Har du spørsmål eller problemer med påmelding så kan du kontakte oss på kurs@lrk.no 

 

Kontakt LRK