09.11.2020

Etter samtale med øverste politiske ledelse i begge kommuner i dag, tyder alt på at både Lørenskog og Rælingen skjermer barn og unge fra de innstrammingene som nå vedtas av politikerne denne uka vedr svømmehaller.

Slik det ser ut i dag, er det kun masters og lørdagsbadet som vil bli stengt en periode nå. Det er derfor hyggelig å melde at det ser ut som vi slipper en ny nedstenging. Vi er ganske sikre på at alle kurs, alle treninger og barnehagesvøm kan fortsette. Og vi skal alle sammen nå enkeltvis og som klubb fortsette å bidra til å slå ned smitte med utmerket smittevern:

  • Bruk munnbind i ganger og garderober
  • Hold god avstand til alle, god håndhygiene
  • Bli hjemme og test deg ved symptomer!
  • Alle over 12 år skal benytte munnbind inne
  • Foreldre skal i minst mulig grad følge barna inn i svømmegarderobene.

Mer info legges ut etter hvert på lrk.no og FB LRK intern.

 

Vennlig hilsen LRK

 

Kontakt LRK