21.01.2020

 

K1, K2 og K3-gruppene har vært i Porsgrunn og testet ut den nye svømmehallen på Poseidon Jaked Cup. Glade og positive svømmere satte mange nye perser gjennom hele helgen. Flere forsøkte seg på nye distanser som 400 fri og 100 fly, som er en skikkelig utfordring for unge svømmere. Innsatsen resulterte i mange perser og flere topp-plasseringer for svømmerne våre. 09-jenta vår Isabella Andersen kjempet seg til finalen i 07-09-klassen på 100 Individuell Medley som den yngste i finaleheatet og 06-jenta Ann Sofie svømte seg til B-finale på 100 fly. Kjempeflotte prestasjoner!  LRK hadde den desidert beste heiagjengen på hele stevnet og hørtes veldig godt over hele arenaen, både utøvere og foreldre på tribunen!

Elite og Elite Rekrutt-gruppene hadde tatt turen til Trondheim og fikk testet vannet i Pirbadet på Trøndersvøm. Fantastisk bra svømming fra alle gjennom hele helgen resulterte i flotte perser og flere topp-plasseringer. Noen av de yngre var på langtur alene for første gang og andre er mer reisevante, men alle forbedrer seg og lærer mye gjennom hele helgen.

Noen av utøverne utmerker seg litt ekstra gjennom sine prestasjoner:

Michelle klarte UM-krav på 100 bryst og vinner 200 bryst for stevnet. Emil klarte junior NM-krav på 100 fly, mens Erik Magnus klarte junior NM-krav på 100 rygg og svømmer raskeste tid på 200 rygg i hele landet for 05-klassen. Oliver tar store skritt denne helgen og klarer sitt første UM-krav på 100 bryst og svømte beste tid på 200 bryst i hele landet for 06-klassen. Også her utmerket LRK seg på tribunen og Trønderne fikk hørt hvordan en ekte heiagjeng høres ut.

Gratulerer til alle våre flotte svømmere!

 

Kontakt LRK