27.06.2020

Er du opptatt av å skape resultater og har et bankende hjerte for idrett? Da er du kanskje rett person for LRK, vi søker ny Daglig Leder.  

14.06.2020

Nå er det åpnet for påmelding til høstens svømmekurs for både barn og voksne på Fjellhamar, Skårerhallen, Marikollen, Blystadlia og på Kjenn Bad. 

02.06.2020

Fra og med 2.juni er vi igang med svømmetrening på Sandbekken og kurs i Marikollen igjen. Det er svært gledelig og viktig for medlemmene våre, og for de som skal lære å bli trygge i vann med oss!

Og snart åpner vi Kjenn bad for svømmetrening og vannpolotrening også. Vannglede i alle baner.

26.05.2020

Vi er veldig glade for å kunne tilby svømmekurs på ulike nivåer for barn. Dette er intensivkurs som går over 2 kurskvelder per uke. 

19.05.2020

 Ønsker du mulighet for svømmeopplæring for barnet ditt før sommerferien? 

09.05.2020

Regjeringen informerte den 7.mai om at organisert trening og svømmeopplæring i svømmehall kan startes opp igjen fra 1. juni. Dette er vi veldig glade for!

Det betyr dessverre ikke at Lørenskog og Rælingen kommuner automatisk åpner badene sine for oss den 2.juni, slik at vi kan starte svømmekurs, barnehagesvøm og svømmetrening igjen. Så nå skal vi kommunisere godt og tydelig overfor kommunene for å iverksette mest mulig svømmeopplæring og trening før sommerferien.

Vi vil melde nyheter her så snart vi vet!

03.05.2020

Dette er en kjærkommen gave som sikrer aktiviteten for alle våre barn og unge i tiden fremover, sier daglig leder Per Ove Løkstad. 

21.04.2020

Vi har nå besluttet å gjennomføre årsmøtet 2020 digitalt via Teams, og inkaller med dette til årsmøte 2020 for LRK onsdag 6.mai kl 18.00. Linken til møtet legges ut på LRK Facebook intern ca en uke før møtestart. Vi håper mange vil delta, vi skal bl.a vedta en viktig virksomhetsplan for klubben de neste 4 år.

Alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig på Facebook intern senest en uke før årsmøtet, onsdag 29. april.

Alle medlemmer i LRK har adgang til årsmøtet, og alle medlemmer som fyller 15 år i løpet av 2020 har stemmerett, og er valgbar til våre organer. For å ha stemmerett, må medlemmet ha betalt kontingent for 2020, og vært medlem i minst en måned.

Sakliste: Trykk på "Les mer".

Velkommen til årsmøtet 2020!

 

17.04.2020

Nå kan alle aktive svømmere i LRK glede seg til at vi fra neste uke (uke 17) kommer i gang med noe trening for alle gruppene våre, etter smittevernreglene som fortsatt gjelder.

25.03.2020

Regjeringen viderefører alle tiltakene som er iverksatt for å bekjempe utbruddet av koronavirus i Norge frem til over påske, til og med 13. april. 

For LRK betyr det at alle våre basseng i Lørenskog og Rælingen kommuner holdes stengt til minst over påske.

Det betyr at all trening, alle svømmekurs og barnehagesvøm utgår til minst tirsdag 14.april. Våre svømmekurs, svømmetreninger, vannpolotreninger og barnehagesvøm starter opp igjen så snart bassengene åpner. Tidspunktet for dette er det ingen som vet i dag.

Vi ønsker at alle kursdeltakere fryser plassen sin til vi starter opp igjen. Det sendes ut egen informasjon til de som har betalt for kurs,og der kurset ikke har startet opp som planlagt.

Side 1 av 6  >  >>

Kontakt LRK