Vi har lært barn og voksne å svømme i 52 år og hvert år har vi mange hundre barn og vokse på kurs hos våre dyktige instruktører.

 

Hvilke kurs finnes?

Våre kurs følger Norges Svømmeskole sitt kursopplegg med 9 ulike nivåer: Vanntilvenning, Hval, Skilpadde, Pingvin, Selunge, Sel, Sjøløve, Delfin og Hai. Når barnet har fullført og bestått Hai-kurs vil det være mulighet for å kunne prøvesvømme for et av våre rekruttparti i LRK. Her kan du lese mer om de ulike kursnivåene

 

Når kan barna begynne på kurs? 

Barn kan begynne på Hvalkurs fra de er 5 år. Vi tilbyr også «Vanntilvenning» hvor barn kan begynne fra de er 4 år og hvor foreldrene kan være med i vannet dersom de ønsker.

For å bli trygg i vann og få en god utvikling i svømmeopplæringen, er det viktig å begynne på riktig nivå. Nye kursdeltakere bør begynne på nivået “Hval” selv om de har vært mye i vann tidligere. Dersom du er usikker på hvilket kurs som kan passe for ditt barn, så kan du prøve vår nivåvelger

Barn som har deltatt på våre svømmekurs tidligere vil få en anbefaling fra instruktørene på kurset om hvilket nivå de bør delta på i en ny kursrunde. Hvis man på eget initiativ velger å hoppe over nivåer i svømmeopplæringen og instruktørene mener det er til barnets beste å flytte til et annet nivå, vil barnet bare få tilbud om å flytte til passende nivå dersom det er ledige plasser.

 

Kan foreldrene være med?

Foreldrene er velkommen i svømmehallen for å se på barnet sitt første og siste kurskveld, for alle nivåer fra Hval til Hai. Foreldre skal ikke være sammen med barnet i vannet under svømmekurset og oppfordres til å vente utenfor svømmehallen eller i garderoben under kurstimen, dersom dette går greit for barnet. På kurset "Vanntilvenning» kan foreldrene kan være med i vannet dersom de ønsker det.

 

Hva koster det?

Hvert av kursene har 10 ganger a 40 minutter, 1 gang i uken. Kursene koster kr. 1600,- pluss kr 150 i medlemskontingent. Kontingenten betales kun en gang i året. Betaling skjer via nett når du melder på kurs på tryggivann  Pris inkluderer badehette for deltakere på vannmerket/hvalkurs.

Påmeldingen til svømmekurs er bindende og innbetalt kursavgift vil ikke bli refundert ved frafall, med mindre helsemessige årsaker er grunnen til frafallet.

 

Har dere kurs for voksne?

Ja det har vi. Les mer om våre voksenkurs her.

 

Dersom du ikke finner en ledig kursplass eller en dag som passer, er det fint hvis dere kontakter oss på kurs@lrk.no.