Når du begynner å svømme som rekrutt så er det viktigste badebukse/badedrakt, badehette, svømmebriller, svømmeføtter og drikkeflaske. Etter hvert som svømmerne kommer opp på høyere partier så kreves litt mer utstyr. Trenerne vil informere om hva som kreves av f.eks. pullboy, paddles, plate, strikk, etc.  

Som medlem i LRK får du fordeler ved kjøp av utstyr hos www.fastswim.no og klubbtøy hos Torshov Sport.  

 

Klubbkolleksjon 

LRK har avtale med Torshov Sport om kjøp av klubbkolleksjon. Ved bestilling direkte hos Torhov Sport så får medlemmer 25% rabatt på klubbkolleksjonen. Det er bare å fortelle at du er medlem i LRK ved betaling.  

Nedenfor finner dere eksempler på noen av produktene med veiledende priser. Vi ønsker at alle svømmerne minst skaffer seg en T-skjorte (Nike Academy18 SS Top kort arm) med klubbens navn og logo. Du kan selv velge om du vil ha svømmerens initialer eller navn i tillegg. Og vi oppfordrer også alle foreldresupportere til å kjøpe T-skjorte med klubblogo på. Det er en ekstra hyggelig opplevelse for svømmerne å bli heiet på av blåkledde fra tribunen og LRK-foreldrene er kjent for å høres godt fra tribunene :-) 

Her kan du se bilder av produktene og veiledende priser: Klubbkolleksjon 2021

Vi har som mål å gjennomføre årlig en prøvekveld med klubbkolleksjonen, med fellesbestilling i etterkant. Følg med på vår interne Facebook-side.   

Dersom du vil ha logo på svømmesekk eller annet så kan dere få trykket logo på dette hos Torshov Sport. Om du ikke har mulighet til å ta turen til Torshov så er det også mulig å få logotrykk hos Comet Sport i Lillestrøm.  

 

Utstyr til salg fra LRK

Vi tilbyr noe svømmeutstyr til egne medlemmer til gunstige priser, eksempelvis badehetter, svømmebriller, snorkler, paddles, kickboard, meshnett. Viktig å presisere at vi ikke tilbyr noe utstyr som har størrelser. Vår materialforvalter Tom Erik Evensrud kan kontaktes via vår interne FB-gruppe eller så kan han ofte treffes på tribunen i Sandbekken på torsdager. 1-2 ganger i året blir det mulig å bestille LRK-badehetter med navn på, så følg med på vår interne FB-gruppe.

 

Rabatt hos Fastswim

LRK har avtale med www.fastswim.no  om innkjøp av svømmeutstyr. Det betyr at alle medlemmer får 20% rabatt på badetøy og svømmeutstyr i nettbutikken dersom du bruker rabattkoden LRK01.